Companie

INOVAȚIE, ÎNCREDERE, EXCELENȚĂ

Suntem SIBS Romania și de peste 26 de ani suntem un partener de încredere pentru instituții financiare și companii de retail din România, Moldova, Serbia, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Macedonia și Lituania.

Misiunea noastră este ca, alături de partenerii noștri, să digitalizăm plățile din România și din regiune. Valorile noastre sunt încrederea, inovația și excelența.

Soluțiile SIBS Romania sunt clădite pornind de la cele mai noi trenduri globale și au la bază nevoile partenerilor noștri, asigurând servicii de înaltă calitate și securitate. Suntem mereu aproape atât de comercianții care doresc să își îmbunătățească serviciile oferite propriilor clienți, cât și de instituțiile financiare care caută soluții facile, dar și sigure pentru partenerii lor.

Oferim servicii de procesare plăți, emitere și personalizare carduri fizice și virtuale, servicii de outsourcing ATM și POS, servicii 3D Secure și soluții inovative precum POS Sharing (integrarea aplicațiilor de plată ale mai multor bănci și instituții financiare pe un singur terminal POS) sau Soft POS (soluție tap-on-phone care transformă dispozitivele Android compatibile NFC în terminale de plată pentru plăți contactless).

Implementăm pentru clienții noștri soluții de plată de ultimă generație precum Apple Pay, Google Pay, VDCA, platforme de e-wallet sau servicii de tokenizare și de transfer P2P.

Suntem parteneri în unele dintre cele mai importante programe de fidelizare pentru retail și banking din România și oferim soluții complete pentru implementarea și derularea proiectelor.

Soluțiile SIBS sunt personalizate, scalabile și beneficiază de suportul nostru constant, de la idee până la implementare. Rămânem alături de clienți și după definitivarea proiectelor prin servicii de suport, mentenanță și contact center.

Transformăm nevoile partenerilor noștri în soluții.
Suntem SIBS Romania-Partner in payments.

Compania SIBS Romania, alături de Romcard SA , face parte din grupul SIBS. SIBS Romania are sediul central în București, România și o filială în Chișinău, Moldova.

În 2021 a avut loc fuziunea între SIBS Romania și Supercard Solutions & Services, companie lider în soluții de fidelizare pentru retail pe piața din România și membră a grupului SIBS. Proiectele Supercard continuă să fie derulate de către SIBS Romania.

×
Salut!

Romcard este acum parte a SIBS Group, iar site-ul este acum parte integrantă a site-ului SIBS Romania.