Soluții Fidelizare

FIDELIZARE PENTRU BĂNCI ȘI RETAIL

 

FIDELIZARE PENTRU BĂNCI

Oferim instituțiilor financiare un număr mare de opțiuni pentru soluții de loialitate – card de credit cu plata in rate, prepaid, close loop sau virtual, cu beneficii diverse pentru clienții băncii- bonusuri, reduceri , ramburs, cadouri, puncte de loialitate sau rate, prin internet banking sau automat pe baza MCC / TCC.

Soluția noastră poate fi ușor integrată cu sistemul de carduri bancare și oferă băncilor posibilitatea de a defini campaniile la nivel de client, comerciant sau produs, de a utiliza mai multe baze de date pentru parametrizarea campaniilor, de a simula campanii înainte de lansare și de a monitoriza rezultatele campaniilor, pe baza unor rapoarte detaliate.

FIDELIZARE PENTRU RETAIL

Oferim comercianților soluții de fidelizare personalizate, cu carduri bancare prepaid sau nebancare (myfare), cu avantaje pentru utilizatorul final (bonus, cashback, puncta de loialitate, etc), în diverse formate( mini card, format special, PVC standard, carton sau card de plastic ABS, cu hologramă, culori metalice sau embosate).

Soluția noastră de loialitate include toate serviciile, de la consultanță până la producerea și personalizarea cardurilor, soluție software, gestionarea bazelor de date, producerea și trimiterea materialelor tipărite, campanie SMS și expediere directă, asistență pentru obținerea aprobărilor legale pentru prelucrarea datelor cu caracter personal și comunicare prin call center.

La cerere, putem produce materiale promoționale și informații însoțitoare care pot fi trimise împreună cu cardul.

 

SOLUȚIE SPHEREPAY

 

SpherePay este o soluție de tip closed loop bazată pe un card / brățară contactless, ideală pentru companii care organizează evenimente, pentru mall-uri sau alte spații cu circuit închis, unde accesul și plățile trebuie să fie făcute întru-un mod simplu, rapid și sigur.

Oferim servicii complete pentru implementarea soluției Sphere Pay: consiliere pentru alegerea celei mai potrivite soluții, personalizarea componentelor, integrarea soluției în sistemul existent, web dedicat pentru management card / brățară, infrastructură, producție și personalizare pentru carduri, rapoarte, servicii de asistență prin contact center cu linie dedicată 24/7, campanii de marketing direct. Componentele opționale ale sistemului, cum ar fi o aplicație mobilă sau un chioșc cu servicii de identificare, reîncărcare sau plată, sunt de asemenea disponibile, la cerere.

Cardul/brățara pot fi disponibile atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii și ușor de folosit de către utilizatorul final. Fiecare magazin partener/punct de plată folosește un POS special SIBS sau o aplicație mobilă SIBS, descarcată pe terminalul NFC al comerciantului, permițând astfel utilizatorului de card/brățară să primească chitanțe pentru achizițiile efectuate (pe hârtie sau electronic).

Cardul/brățara pot avea un design personalizat, pot fi oferite într-o varietate de ambalaje, sunt reîncărcabile cu o sumă stabilită de către comerciant și, la cerere, pot conține mai multe elemente securizate.

Portalul de Back-office este user-friendly și permite partenerilor să gestioneze întregul sistem, să vizualizeze statistici relevante și detalii despre tranzacții, să proceseze reîncărcări pentru carduri/ brățări și multe altele.

 

GIFT CARD PREPAID

 

SIBS Romania oferă soluția de Gift card prepaid, o soluție nouă și inovatoare pe piața din tara noastra, ce contribuie la creșterea portofoliului de clienți și a vizibilității pe piață a partenerilor.

Soluția de gift card prepaid presupune emiterea un gift card sub sigla Visa/Mastercard, ce poate fi emis de către bănci chiar și în parteneriat cu anumiți comercianți prestabiliți (de ex: mall-uri, benzinării, hoteluri, retaileri etc.), aceștia putând decide punctele de lucru la care se poate face plata cu aceste carduri.

Soluția oferă posibilitatea construirii campaniilor de fidelizare pe grup de comercianți, perioade din an sau categorii de client, utilizatorul final putând beneficia de reduceri la cumpărături, bonusuri, puncte de loialitate sau posibilitatea de cash-back. Cardul prepaid permite mai multe valute și poate fi fizic sau virtual.

Serviciile oferite de compania noastră includ emitere carduri cu layout conform standardelor de securitate Mastercard/Visa, asistență în crearea și aprobarea design-ului cardului de către organizațiile de carduri, definirea/parametrizarea soluției de loialitate, administrarea aplicației ce oferă posibilitatea de management campanii pentru comercianți, raportări lunare sau la cerere, schimbări de parametrii / setarea în platforma a unor noi campanii, în funcție de interpretarea rapoartelor de business, definirea interfeței cu banca pentru stabilirea canalelor de vânzare a cardului de loialitate și a variantelor de top up.