Soluții POS

SOFT POS

 

SOFT POS este o soluție de tip tap-on-phone care transformă orice dispozitiv Android (telefon/tabletă) într-un terminal de plată care poate accepta plăți cu orice soluții contactless (card, telefon, etc), fără PIN sau cu funcționalitatea PIN on Glass.

Soluția este ideală atât pentru comercianții mari din domeniul curierat, taxi, food delivery, etc., cât și pentru micii comercianți. Este ușor de folosit și poate fi integrată cu sistemele existente ale băncii.

Soluția are avantaje importante pentru bănci: le permite să acceseze noi zone geografice printr-un număr mai mare de terminale de plată în teritoriu și eficientizează activitatea de acceptare a băncii, prin eliminarea costurilor cu livrarea/instalarea și mentenanța flotei de terminale.

Soluția oferă multe beneficii și pentru comercianți, prin faptul că este ușor de integrat în sistemul de management POS existent, fără a fi nevoie de dezvoltări ulterioare, este ușor de gestionat și utilizat, iar comercianții pot accesa la o platformă pentru gestionarea terminalelor din teritoriu, având disponibil și un sistem de ticketing.

Soft POS oferită de SIBS Romania este dezvoltată pe baza standardelor VISA/ Mastercard/ Amex, este protejată de atacuri externe, este capabilă să șteargă automat datele în caz de atac și beneficiază de criptare înaltă, white-box cryptography. În timpul procesului de plată, protecția este asigurată de certificarea EMV L2 Kernel contactless a aplicației de plată.

 

POS SHARING

 

POS Sharing este o soluție unică pe piața din România, care permite integrarea aplicațiilor de plată ale mai multor bănci pe un singur terminal de plată (POS).

SIBS Romania asigură o gamă largă de servicii : achiziție hardware, dezvoltarea aplicațiilor de plată conform solicitărilor băncilor partenere, suport pentru integrarea soluției POS Sharing cu sistemele interne ale comerciantului, TMS (terminal management system) propriu, ce oferă posibilitatea efectuării de update-uri de la distanță pentru întreaga flotă de terminale, procesare tranzacții de tip contact sau contactless (achiziție, rambursare, DCC, rate, program fidelizare propriu), gestionarea stocului de terminal, mentenanță și consumabile. Ca servicii cu valoare adăugată, oferim rapoarte pentru toate tranzacțiile efectuate prin intermediul terminalelor POS, achiziţie cu cash back, monitorizare fraudă și contact center 7/24 – Suport nivel 2.

Soluția beneficiază de terminale POS de ultimă generație, cu certificare PCI DSS 4.X, și acceptă protocoale de comunicare multiple (dial up / GPRS / Ethernet).

Soluția POS Sharing de la SIBS Romania oferă avantaje reale comercianților: utilizarea unui singur terminal POS pentru mai multe instituții financiare, management remote pentru campaniile de fidelitate, un sistem selectiv de rutare a tranzactiilor, parametrizabil in functie de solicitarile comercianților, reducerea costurilor de tranzacționare prin creșterea procentului de tranzacții ON-US.

 

mPOS

 

SIBS Romania oferă servicii complete pentru implementarea soluției mPOS: dispozitiv de plată securizat şi certificat, integrare simplă cu sistemele băncii, monitorizare fraude şi procesare excepții, suport pentru implementare și certificarea mPOS, comunicare Bluetooth și USB, suport multilingv pentru mesaje comerciant și deținător de card, protocol de mesaje pentru a susține procesarea tranzacțiilor și a funcției de administrare, criptare P2PE si un API simplu și flexibil pentru sistemul mPOS.

Soluția este compliantă cu regulile şi reglementările de securitate PCI Visa/Mastercard, fully EMV. Decontarea în timp real poate fi propusă comercianților prin intermediul cardurilor prepaid.

Banca poate accesa o gamă mai largă de comercianți, soluția având următoarele beneficii: creşterea încasărilor prin tranzacții financiare independente de locatia fizică, tranzacții comerciale fără registru electronic sau software, o mai bună experiență pentru clienții finali datorită unui serviciu mai rapid la casa de marcat, pentru achiziţii sau retururi, mai multe variante de chitanţă, operare pe multiple platforme de plată globale, acceptarea plăţilor electronice de pe mobil şi/sau punct fizic de vânzare.

 

UNATTENDED POS

 

Unattended POS este o soluție care folosește un terminal neasistat și permite plăți în orice moment și oriunde, în regim de self-service. Soluția este ușor de integrat cu orice sistem automat (parcometru, barieră, vending machine) și poate fi utilizată în interior sau exterior.

SIBS Romania oferă servicii complete pentru implementare: consultanță, sistem de ticketing, integrare software și hardware și proiectare finală a produselor, certificare Visa și Mastercard, API pentru integrare software cu orice vending machine, pachet de comunicare GSM / GPRS cu APN privat securizat și canal VPN dedicat.

Banca poate oferi acest serviciu acelor comercianți care își doresc costuri mai mici prin eliminarea caselor de marcat și a resursei umane, reducerea costurilor pentru consumabile prin utilizarea unei singure imprimante termice și tipărirea unei singure chitanțe care cuprinde și datele privind vânzarea și plata bancară, risc mai mic de înregistrare greșită a sumelor ca pe un POS tradițional, plăți mai rapide prin acceptarea cardurilor contactless.