Soluții eCommerce

PROCESARE

 

Oferim instituțiilor financiare soluții complete de ecommerce: înrolarea clienților lor comercianți, pentru a putea accepta plăți online, servicii de procesare a plăților, POS virtual, tokenizare și autentificare, switching & clearing și servicii complete 3D Secure V2, conforme cu PSD2.

SWITCHING & CLEARING

Oferim un sistem modern pentru switching și clearing, cu funcţionalități multiple: tranzacţii complete şi flexibile, procesare autorizare completă, securizarea tranzacţiei prin HSM-uri, servicii de acceptare și emitere în conformitate cu PSD2, interfețe de rețea cum ar fi Visa şi Mastercard, interfețe către bănci, naţional & internațional.

Rutarea este dinamică, flexibilă și configurabilă: multiple conexiuni către bănci, inclusiv Visa, Mastercard, orice număr de conexiuni, rutare completă configurată pe baza nevoilor beneficiarului, autorizare stand-in, pass-through.

 

ONLINE

 

SERVICII COMPLETE 3D SECURE V2

Oferim servicii complete 3D Secure pentru băncile emitente și acceptatoare, Verified by Visa/Visa Secured și Mastercard Secure Code / Mastercard Identity Check și AMEX Autentificare.

Certificarea 3D Secure se realizează utilizând platforma de testare MPI/3DS Server pentru bănci acceptatoare și ACS pentru băncile emitente. Contractele cu comercianţii virtuali sunt semnate de către băncile acceptatoare, iar configurarea interfeţei 3D-Secure dintre platforma noastră şi comerciant este realizată de către platforma noastră. Platforma înregistrează comercianţii configuraţi cu 3D-Secure pe Visa/Mastercard Directory Server. Tranzacţiile ecommerce sunt procesate în numele băncilor acceptatoare. Sunt disponibile servere duale pentru băncile emitente şi acceptatoare.

Serviciul 3D Secure 2.0 / 2.2 oferit de către compania noastră pune la dispoziție atât autentificarea biometrică cât și fallback (2FA).

Versiunea 2 a protocolului 3D Secure acceptă transmiterea de date importante în timpul tranzacțiilor, făcând posibile decizii bazate pe risc pentru autentificare sau nu. Experiența consumatorului este simplificată și îmbunătățită, prin eliminarea procesului de înregistrare inițială.

AUTENTIFICARE

SCA (Strong Customer Authentication): asigură efectuarea plăților electronice cu autentificare multi-factor, pentru a spori securitatea tranzacției. SCA adaugă informații noi în procesul de autentificare, fie pe bază de biometrie, fie prin intermediul parolei dinamice transmisă prin SMS (OTP) împreună cu al doilea factor autentificator (2FA) – o parolă statică personală cunoscută doar de client.

Compania noastră oferă un mod flexibil de stabilire a parolei statice, cu posibilitatea clientului de a o modifica și a o reseta în cazul în care este uitată.

Biometrie: Autentificarea biometrică oferă cel mai înalt nivel de securitate. Emitenții pot oferi posesorilor de carduri posibilitatea de a utiliza autentificarea biometrică (amprentă, recunoaștere facială) atunci când efectuează o tranzacție de comerț electronic. Sunt disponibile notificări push către deținătorul cardului prin intermediul aplicației mobile, pentru a informa despre tranzacția care necesită autentificare și autorizare.

RBA (Risk Based Authentication): RBA permite monitorizarea în timp real a tranzacțiilor și generează tranzacții „frictionless”, fără autentificare suplimentară, sau tranzacții “challenge”, cu autentificare suplimentară, în funcție de parametrii / regulile stabilite de beneficiar prin intermediul interfeței web. Un modul flexibil analizează comportamentul clienților, prin reguli configurabile, și permite autentificarea automată în timp real (frictionless) sau solicită un tip de autentificare a titularului de card (OTP, Push Notifications, Biometrică etc.), înainte ca tranzacțiile să fie trimise băncii pentru autorizare și / sau decontare.

TRANSFER DE BANI P2P

Oferim partenerilor serviciul de transfer de bani Person to Person (P2P), ce presupune efectuarea transferurilor de bani în timp real, în ţară sau străinătate. Transferurile sunt posibile între cardurile aceluiași sistem de plată, cum ar fi Visa-Visa sau Mastercard-Mastercard, precum şi între cardurile din sisteme de plăţi diferite, cum ar fi Visa-Mastercard sau Mastercard- Visa.

Acest serviciu securizat poate fi ușor integrat în soluțiile de wallet digital.

 


    ×
    Salut!

    Romcard este acum parte a SIBS Group, iar site-ul este acum parte integrantă a site-ului SIBS Romania.