Înapoi

40 de ani de SIBS!

În universul dinamic al afacerilor, atingerea pragului de 40 de ani reprezintă nu doar o aniversare, ci și o afirmație pentru inovație și angajament constant. Anul acesta, SIBS se remarcă prin patru decenii de excelență, o călătorie semnificativă marcata de realizări de excepție, dezvoltare în domeniul sustenabilității și devotament pentru excelență.

De-a lungul acestor 40 de ani, SIBS a conturat o prezență puternică ca lider în domeniul financiar. Angajamentul nostru de a oferi produse și servicii de cea mai înaltă calitate, alături de adaptarea constantă la schimbările din industrie, ne-a consolidat poziția ca opțiune de preferință pentru clienții noștri.

De la fondarea sa și până în prezent, SIBS a marcat numeroase realizări notabile, începând de la instituirea rețelei naționale de ATM-uri Multibanco, la lansarea primei soluții de plăți și transferuri mobile, și continuând cu dezvoltarea celui mai cuprinzător portofel mobil, primul care a permis plăți instant, până la inaugurarea primelor carduri bancare și non-bancare cu inscripții Braille. SIBS a dovedit că este un partener de încredere în furnizarea de soluții avansate de plată.

Această aniversare reprezintă nu doar o oglindire a trecutului, ci și o privire către viitor. Într-o eră a schimbărilor rapide și a inovațiilor continue, SIBS rămâne dedicat excelenței și dispus să abordeze provocările viitoare cu același entuziasm și determinare.

La mulți ani pentru 40 de ani de excelență!