Înapoi

SIBS Romania aduce o nouă funcționalitate în cadrul soluției SoftPOS: plata în rate

Această actualizare vine să răspundă cerințelor clienților și să țină pasul cu tendințele din industrie, facilitând plățile în rate pentru clienții comercianților care utilizează SoftPOS de la SIBS. Îmbunătățirea nu doar simplifică procesul de plată pentru utilizatori, ci și deschide noi oportunități pentru serviciile bancare.

SoftPOS by SIBS Romania a fost deja implementat de peste 10 parteneri din România și din străinătate, furnizând o soluție tip tap-on-phone care transformă orice dispozitiv Android (telefon/tabletă) într-un terminal de plată capabil să accepte plăți contactless (card sau telefon).

Soluția aduce beneficii semnificative pentru bănci, oferindu-le posibilitatea de a accesa noi piețe și simplificând procesele de acceptare a plăților, eliminând costurile asociate cu livrarea și întreținerea terminalelor. Principalele avantaje pentru comercianți includ integrarea fără dificultate în sistemul POS existent și accesul la o platformă de gestionare a terminalelor, împreună cu un sistem de ticketing.