ATM Multibanco

Rețeaua de ATM MULTIBANCO este acum prezentă și în România!

Lansată în 2 septembrie 1985, astăzi ATM MULTIBANCO este principala rețea de bancomate din Portugalia și una dintre cele mai importante și sigure rețele de bancomate din Europa.

SIBS Romania oferă instalarea bancomatului, întreținerea și supravegherea 24/7.
Cu o monitorizare eficientă (conectivitate, eroare tehnică, fraudă), facilităm operarea bancomatului. Oferim management ATM (solicitare sold, notificări, management fraudă, rapoarte), monitorizare ATM (conectivitate, eroare tehnică, antiefracție) și alerte de monitorizare online, precum și asistență tehnică 24/7, service level 1 și level 2 cu personal calificat. Operațiunile ATM se fac la cel mai înalt nivel de calitate, cu certificare EMV (Visa/Mastercard). Disponibil în mai multe limbi.

Rețeaua ATM Multibanco permite retrageri de numerar, interogări de sold, schimbarea PIN și deblocarea PIN și acceptă carduri de la principalele mărci: Visa, Visa Plus, Visa Electron, VPAY, MasterCard, Maestro, Cirrus.

ATM MULTIBANCO aduce beneficii pentru băncile partenere:

  • crește amprenta bancomatelor băncii, prin rețeaua de bancomate SIBS, cu aceleași comisioane pentru clienții băncii
  • eficientizarea managementului rețelei de ATM-uri prin externalizarea serviciului către un partener cu 37 de ani de experiență în domeniu

Contactați-ne și aflați cum să deveniți Partener!
Creșteți prezența și satisfacția clienților devenind parte a rețelei ATM Multibanco!