Emitere / Acceptare

PROCESARE ȘI SERVICII CONEXE DE EMITERE

 

SERVICII OPERAȚIUNI CARD

Oferim servicii de management carduri (emise atât în mediul fizic cât și virtual): administrarea cardurilor de debit, prepaid și de credit, modul de loialitate și rate, money-send/Visa Direct, raportare și statistici, certificare online, gestionarea fraudelor, clearing & settlement, management dispute, precum și asistență pentru clienți prin contact center.

AUTORIZARE

SIBS oferă un sistem complex pentru routing & switching tranzacții, efectuate prin orice dispozitive POS, prin bancomate și pentru toate interfețele de rețea, cum ar fi Visa, Mastercard și American Express. Național și internațional. Serviciile noastre includ emitere și acceptare EMV, securizarea tranzacțiilor prin HSM-uri, verificarea cardului CVC2, autorizarea stand-in, pass-through, validare cod, validare dată de expirare și criptare PIN. Servicii configurabile în baza cerințelor partenerilor.

CLEARING

Oferim un sistem internațional de clearing pentru tranzacțiile electronice, pentru transferul de date între acceptatori și emitenți, generarea și procesarea diferitelor fișiere de outgoing / incoming, trimiterea informațiilor de plată către organizațiile de carduri, procesarea fișierelor pentru centralizarea plăților de la un anumit emitent și generarea de rapoarte personalizate în funcție de solicitările partenerilor noștri.

SERVICII PERSONALIZARE CARD

Oferim servicii complete de personalizare a cardului ce includ management BIN / emitere certificare EMV, personalizare carduri (chip, bandă magnetică, contactless), suport pentru achiziția cardurilor, gestionarea stocului de carduri, materiale necesare pentru împlicuire, key management și servicii de transport cu vehicule blindate pentru locațiile din București, conform standardelor Visa și Mastercard.

TIPĂRIRE ȘI ÎMPLICUIRE

Le oferim partenerilor noștri suport pentru producerea și expedierea de extrase, scrisori de bun venit, facturi electronice și alte documente, în baza cerințelor companiilor partenere, servicii de tipărire cu negru, highlight sau color, pe hârtie tip scrisoare, în plic sau alte tipuri de împachetare.

GENERARE PIN

Oferim generarea și tipărirea PIN-urilor, gestionarea stocurilor și expediere, precum și serviciul de transmitere “PIN prin SMS”.

 

SERVICII POS

 

OPERAȚIUNI POS

Oferim soluții POS pentru toate instituțiile financiare și metodele de plată posibile, echipamente potrivite pentru orice solicitare, pentru a asigura plăți sigure și rapide. Platforma noastră este brand agnostic, deci putem oferi servicii de procesare a oricărui brand/tip de terminal POS.

Serviciile noastre de operare POS includ certificarea EMV pentru Visa și Mastercard, suport pentru toate tipurile de conectivitate posibile, cum ar fi TCP / IP, GPRS și dial-up, sistem de ticketing, diverse programe de management POS pentru campanii loialitate, key management, un serviciu eficient de gestionare a fraudelor, jurnale zilnice și dispute, gestionarea rețelei POS, o platformă de raportare pentru comerciant și contact center.

POS OUTSOURCING

Oferim un serviciu complet de outsourcing POS. Livrăm și instalăm echipamentul, setăm software-ul și ne ocupăm integral de procese și întreținere, precum și de suport call center pentru comercianți. Rețeaua POS de la SIBS Romania funcționează pe baza celor mai noi și mai stricte standarde de securitate. Opțiune de răscumpărare și preluare a serviciilor POS integrate, la terminarea contractului.

 

SERVICII ATM

 

OPERAȚIUNI ATM

Printr-o monitorizare eficientă (conectivitate, defecțiuni tehnice, fraudă) ne asigurăm că operațiunile la bancomat se desfășoară perfect. Oferim management ATM (interogare sold, notificări, management fraudă, rapoarte), monitorizare ATM (conectivitate, erori tehnice, anti furt) & alertă monitorizare ATM online și diverse servicii ATM adiționale (tranzacții contactless, cash in, cash out, operațiuni de transfer, schimb valutar, plată facturi, plată cu cod de bare, ATM checker, depozite, sold, mini extrase de cont, schimbare PIN, screen development și asistență tehnică 24/7 prin serviciu de first level cu personal calificat). Operarea se face la cel mai înalt nivel de calitate, cu certificare EMV (Visa/Mastercard). Multi-currency și multi-language.

ATM OUTSOURCING

Servicii complete de outsourcing ATM, de la setare și instalare până la monitorizare și optimizare a proceselor. În cazul deteriorării sau al defectării imprevizibile oferim suport prin transmiterea de notificări către bancă, în vederea identificării imediate a problemei. Opțiune de răscumpărare cu preluare a serviciilor ATM integrate, la terminarea contractului.

 
    < înapoi