Soluții Mobile

WALLET BANKING

 

WHITE LABEL WALLET HCE

White label Wallet HCE (Host Card Emulated) oferit de către SIBS Romania permite înregistrarea cardurilor de orice tip într-un portofel digital și poate fi personalizat în funcție de viziunea fiecărei bănci.

Soluția oferă multiple funționalități: autentificare biometrică, înregistrarea și schimbarea datelor personale și a datelor de contact, vizualizarea soldului, istoric tranzacții, afișarea numărului de cont bancar virtual pentru reîncărcare prin transfer bancar (credit SEPA), metode de top-up (card de credit, debit direct SEPA etc.), afișarea detaliilor cardului pentru achizițiile online (PAN, data de expirare, CVV), actualizarea KYC (încărcarea documentului de identificare pentru verificarea identității), informații suport pentru clienți, precum și alte funcționalități opționale.

VDCA

VDCA (Visa Digital Commerce App) este un portofel electronic de tip white lable, emis de către VISA, ideal pentru băncile care doresc să le ofere clienților lor un sistem de plată modern, sigur și rapid. Este multilingv și beneficiază de securitate maximă a plăților, garantată de VISA.

SIBS Romania oferă suport pentru implementarea soluției de wallet VDCA.

APPLE PAY/GOOGLE PAY

Apple Pay și Google Pay sunt soluții wallet de tip Private Label, de ultimă generație, ce permit utilizatorilor iOS și Android să facă achiziții ușoare și sigure în magazine, în aplicații și pe site-uri web.

SIBS Romania oferă servicii complete pentru implementarea rapidă a soluțiilor wallet Apple Pay și Google Pay, soluții ce permit consumatorilor să plătească cu telefonul mobil cu ușurință, rapid și în siguranță, indiferent dacă sunt într-un magazin, într-un mijloc de transport sau achiziționează online. Procesul de plată se bazează pe platforma de servicii mobile Apex, înalt securizată datorită tehnologiei Visa și Mastercard, ce înlocuiește datele confidențiale de plată cu cardul, cu un identificator digital unic, protejând împotriva fraudei.

Serviciile SIBS Romania includ și implementarea Apex Crypto, pentru a răspunde cerințelor solicitate de GooglePay și Apple Pay pentru One Time Password, precum și implementarea Apex Green, conform solicitărilor GooglePay și ApplePay pentru prevenirea fraudelor.

TOKENIZARE

SIBS Romania este token requestor si token services provider pentru partenerii nostri.

Tokenizarea VISA (VISA Token Services) și Mastercard (MDES pentru comercianți) este o tehnologie de securitate care înlocuiește informațiile deținătorului de card, cum ar fi numărul de cont și data de expirare, cu un identificator digital unic (un „token”) ce poate fi utilizat pentru plată, fără a expune informațiile sensibile ale contului titularului de card.

Tokenizarea ascunde informațiile de cont confidențiale ale consumatorilor în timpul tranzacțiilor digitale, făcând plățile digitale mai sigure.

 

SOLUȚII DE PLATĂ NFC, QR, RFID

 

SIBS Romania oferă servicii complete pentru implementarea soluțiilor de plată bazate pe tehnologiile QR, RFID și NFC, inclusiv consultanță gratuită, aplicații software, achiziții de etichete, carduri, NFC și cititoare de carduri, management soluții, personalizarea cardurilor și etichetelor, precum și servicii de hosting web pentru aplicații.

Soluția NFC (Near Field Communication) permite consumatorilor să efectueze plăți la toate casele de marcat compatibile NFC și se bazează pe o tehnologie contactless ce permite cardurilor de plată să comunice cu cititoarele NFC, prin cip și antenă.

Soluția QR permite plata mobilă prin smartphone, prin scanarea unui cod QR.

Soluția RFID (Radio Frequency Identification) permite transmiterea datelor între un card / dispozitiv cu cip RFID și un dispozitiv de citire. Conexiunea de date este activată de îndată ce titularul cardului intră într-un spațiu desemnat.

 
    < înapoi