Soluții Mobile

WALLET RETAIL

 

CARDS4U

Cards4u este o aplicație de fidelizare de tip wallet, dezvoltată și gestionată de către SIBS Romania, ce oferă avantaje atât comerciantului, cât si posesorului cardului de loialitate. Cards4u este disponibilă pentru dispozitive iPhone și Android și este foarte simplu de instalat și utilizat.

Aplicația le permite utilizatorilor să emită un card de fidelitate de la brandul favorit, direct din aplicație, și să beneficieze de promoții relevante în timp real.

SIBS Romania oferă suport pentru integrarea soluției și servicii de management dedicat: comunicare și colaborare constantă cu departamentul de marketing al Partenerului, publicarea de oferte și campanii în aplicație și pe pagina de Facebook Cards4Uapp, rapoarte și statistici la cerere, elementele logistice necesare, promovarea prin aplicația Cards4Uapp a evenimentelor, modificarea chestionarului pentru profilul extins sau a butoanelor, echipă IT dedicată, echipă dedicată pentru suport marketing, creație și advertising.

WHITE LABEL WALLET PENTRU COMERCIANȚI

White Label Wallet pentru comercianți este o platformă de wallet, optimizată atât pentru PC cât și pentru mobile, ce permite plăți contactless din wallet-ul digital, card provisioning (stocarea datelor criptate ale cardului) și gestionarea ciclului de viață al token-ului.

Sistemul constă dintr-o platformă software, cu o interfață web și o interfață recurentă, care permite tranzacții de plată online folosind carduri emise de către VISA și Mastercard. Caracteristicile soluției includ autentificarea prin biometrie, tokenizarea cardurilor, metode de top-up între carduri bancare, top-up de la alți emitenți de carduri (după obținerea licenței de comerț electronic), integrarea aplicațiilor mobile și integrarea back-end. Sunt acceptate și excepțiile PSD2. Soluția poate fi personalizată conform specificațiilor băncii, cu accent pe istoricul clientului.

Interfața web permite titularului cardului să stocheze mai multe carduri în portofelul digital, inclusiv carduri de fidelitate, să facă cumpărături online prin carduri bancare și cumpărături offline prin carduri de fidelitate, să efectueze tranzacții de plată selectând doar aliasul numărului de card și să administreze toate informațiile conexe ( adaugă, modifică, șterge detaliile cardului). Operațiunile pot fi efectuate și cu ajutorul unei aplicații mobile dezvoltate în acest scop.

Interfața recurentă permite posesorilor de carduri să stabilească un plan recurent pentru facturile lunare.

White Label Wallet pentru comercianți poate fi descărcat de pe Google Play / AppStore și optimizat pentru smartphone cu iOS 4.3 sau mai nou și Android 2.2 sau mai nou. Pentru alte sisteme de operare, aplicația poate fi deschisă de browserul telefonului, oferind acces la principalele caracteristici. Sunt disponibile alerte SMS și e-mailuri cu privire la tranzacții.

 

SERVICII OPERARE PENTRU COMERCIANȚI

 

Oferim personalizare servicii plata in funcție de acceptatorul agreat.

 

SOLUȚII DE PLATĂ NFC, QR, RFID

 

SIBS Romania oferă servicii complete pentru implementarea soluțiilor de plată bazate pe tehnologiile QR, RFID și NFC, inclusiv consultanță gratuită, aplicații software, achiziții de etichete, carduri, NFC și cititoare de carduri, management soluții, personalizarea cardurilor și etichetelor, precum și servicii de hosting web pentru aplicații.

Soluția NFC (Near Field Communication) permite consumatorilor să efectueze plăți la toate casele de marcat compatibile NFC și se bazează pe o tehnologie contactless ce permite cardurilor de plată să comunice cu cititoarele NFC, prin cip și antenă.

Soluția QR permite plata mobilă prin smartphone, prin scanarea unui cod QR.

Soluția RFID (Radio Frequency Identification) permite transmiterea datelor între un card / dispozitiv cu cip RFID și un dispozitiv de citire. Conexiunea de date este activată de îndată ce titularul cardului intră într-un spațiu desemnat.

 
    < înapoi