Soluții POS

POS SHARING

 

POS Sharing este o soluție unică pe piața din România, care permite integrarea aplicațiilor de plată ale mai multor bănci pe un singur terminal de plată (POS).

SIBS Romania asigură o gamă largă de servicii : achiziție hardware, dezvoltarea aplicațiilor de plată conform solicitărilor băncilor partenere, suport pentru integrarea soluției POS Sharing cu sistemele interne ale comerciantului, TMS (terminal management system) propriu, ce oferă posibilitatea efectuării de update-uri de la distanță pentru întreaga flotă de terminale, procesare tranzacții de tip contact sau contactless (achiziție, rambursare, DCC, rate, program fidelizare propriu), gestionarea stocului de terminal, mentenanță și consumabile. Ca servicii cu valoare adăugată, oferim rapoarte pentru toate tranzacțiile efectuate prin intermediul terminalelor POS și achiziţie cu cash back, monitorizare fraudă și contact center 7/24 – Suport nivel 2.

Soluția beneficiază de terminale POS de ultimă generație, cu certificare PCI DSS 4.X, și acceptă protocoale de comunicare multiple (dial up / GPRS / Ethernet).

Soluția POS Sharing de la SIBS Romania oferă avantaje reale comercianților: utilizarea unui singur terminal POS pentru mai multe instituții financiare, management remote pentru campaniile de fidelitate, un sistem selectiv de rutare a tranzactiilor, parametrizabil in functie de solicitarile comercianților, reducerea costurilor de tranzacționare prin creșterea procentului de tranzacții ON-US.

 
    < înapoi