Înapoi

Hugo Araujo, noul CEO Sibs Romania

Începând din data de 7 aprilie, Hugo Araujo este noul CEO al SIBS Romania. Scopul său este de a consolida poziția SIBS Romania de partener preferat pentru soluții de plată și de a simplifica viața de zi cu zi a utilizatorilor din România și regiune, prin oferirea unor servicii de plată inovatoare, sigure și fiabile.

Hugo Araujo are o experiență de 20 de ani pe piața de plăți, iar în ultima perioadă a deținut poziția de General Manager SIBS International.

„Sunt încântat să-mi asum conducerea SIBS Romania, conștient de toate provocările pe care le avem în față. Sunt sigur că toată experiența acumulată de-a lungul carierei de 20 de ani în sectorul plăților va avea o mare valoare pentru dezvoltarea afacerii SIBS Romania. Compania are cel mai valoros activ și anume echipa sa, cu care a obținut succese mari până acum. Sunt sigur că, împreună, vom realiza mult mai mult pentru a oferi pieței din România și regiunea CEE cele mai inovatoare, sigure și fiabile metode de plată ”, a declarat Hugo Araujo.

Sub noua conducere, compania are în plan să continue dezvoltarea portofoliului existent de servicii de plată, dar să și investească în crearea și implementarea de soluții digitale noi, bazate pe capabilitățile și tehnologiile de top ale SIBS, oferind soluții personalizate pentru fiecare partener, atât din zona de banking cât și de retail.