Înapoi

Romcard Masterpass Wallet – plăți online sigure și rapide

Romcard și Mastercard au finalizat integrarea portofelului digital dezvoltat de Romcard în platforma Masterpass, serviciul pentru plăți digitale al Mastercard. Consumatorii din România se pot înregistra deja in portofelul digital Romcard accesand pagina www.whateverurl.ro. Astfel, utilizatorii portofelului digital Romcard vor beneficia de cea mai modernă experiență de plată online.

În plus, Romcard va lansa în perioada imediat următoare versiunea pentru dispozitive mobile a portofelului digital, compatibilă atât Android, cât și iOS. Prin intermediul acesteia, consumatorii vor putea efectua plăți online prin wallet-ul Romcard în comerțul tradițional, prin asocierea cardului lor în portofelul digital instalat pe dispozitivul lor mobil preferat. In prima parte a anului, utilizatorii portofelului digital Romcard vor putea efectua transferuri de bani P2P într-un mod simplu și facil, având nevoie doar de numărul de card al destinatarului, prin intermediul serviciului Mastercard MoneySend.

“În toamna anului trecut am derulat un studiu pentru a analiza percepția și interesul consumatorilor români pentru plăți mobile, cu 7 din 10 respondenți afirmând că își doresc această metodă de plată. Ne bucurăm să sprjinim Romcard în tranziția către plăți digitale, o tendință din ce în ce mai prezentă și în România. Încurajăm utilizatorii să se înregistreze in portofelul Romcard, unde vor putea beneficia, prin intermediul Masterpass, de cea mai simplă, rapidă și sigură experiență de plată,” a declarat Gabriel Ghiță, Head of New Business CEE, Mastercard Europe.

“Împărtpșim viziunea Mastercard în ceea ce privește implementarea de servicii inovatoare care ușurează procesul de plată online, păstrând același nivel de securitate. Ne dorim să oferim clienților finali posibilități diversificate de plată care sa le aducă simplitate, rapiditate și securitate referitor la procesul de plată online, atât pe web, cât și pe mobil. Portofelul digital Romcard este un proiect important pentru noi, care va fi dezvoltat în continuare prin echiparea cu opțiuni și facilități moderne ce vor permite utilizarea acestuia atât în mediul online cât și offline, dar care va avea și avantajul adăugării unor servicii noi de plată”, a afirmat Valentin Costache, IT & eCommerce Manager, Romcard.

Actualmente disponibil în 34 piețe la nivel global Masterpass stochează toate informațiile despre plată, inclusiv detaliile cardurilor – informațiile de livrare și preferințele de plată – într-un cadru sigur și convenabil, utilizând cele mai avansate metode de securitate disponibile momentan în ecosistemul global al plăților. Cel puțin 200 milioane de consumatori au acces la suita de servicii digitale Masterpass, număr aproape dublu față de cel înregistrat la finele primului trimestru al anului trecut.

Mai multe informații despre portofelul digital Romcard și despre înregistrarea pe platforma Masterpass sunt disponibile pe pagina https://www.romcard.ro/proiecte-speciale/romcard-masterpass-wallet/.