Înapoi

SIBS Romania, partener la conferința Banking 4.0.

SIBS Romania urmărește permanent inovația, astfel că am decis să participăm și anul acesta la conferința Banking 4.0, un eveniment ce abordează subiecte ce oglindesc cele mai recente tendințe în domeniul bancar și fintech.

In cadrul evenimentului, Hugo Araujo – CEO SIBS Romania s-a alăturat panelului “Noi tendințe în plăți, securitate și prevenire a fraudei”,  în calitate de speaker. Panelul s-a concentrat pe unele dintre cele mai actuale subiecte din sectorul bancar și financiar, precum și pe modul în care inovațiile vin atât cu oportunități mai mari, cât și cu o nevoie mai mare de management al riscului.

În cadrul discuțiilor, Hugo Araujo, împreună cu ceilalți membri ai panelului au abordat subiecte precum impactul pe care l-a avut pandemia asupra îmbunătățirii digitalizării plăților și accelerarea tranziției de la plata tradițională la cea fără numerar, creșterea comerțului electronic, viitorul cardurilor și portofelelor virtuale, precum și nevoia de a integra soluții moderne de plată, cum ar fi SoftPOS.

Pe lângă oportunitățile pe care soluțiile moderne de plată le oferă băncilor, comercianților și utilizatorilor finali, Hugo Araujo a abordat și nevoia de a conștientiza importanța soluțiilor de prevenire a fraudei pentru a face față noilor amenințări apărute odată cu digitalizarea accelerată a plăților.

Le mulțumim tuturor celor care au participat la acest panel și ni s-au alăturat pentru a arunca o privire asupra viitorul plăților.