ATM Multibanco

Rețeaua de ATM MULTIBANCO este acum prezentă și în România!

Lansată în 2 septembrie 1985, astăzi ATM MULTIBANCO este principala rețea de bancomate din Portugalia și una dintre cele mai importante și sigure rețele de bancomate din Europa.

Rețeaua ATM MULTIBANCO de la SIBS Romania se bazează pe parteneriate între SIBS și comercianți, este destinată zonelor care atrag un număr mare de clienți naționali și străini, disponibilă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, în șapte limbi.

SIBS Romania oferă instalarea bancomatului, întreținere și supraveghere 24/7.
Cu o monitorizare eficientă (conectivitate, erori tehnici, fraudă), facilităm operarea bancomatului. Oferim management ATM (solicitare sold, notificări, management fraudă, rapoarte), monitorizare ATM (conectivitate, erori tehnice, antiefracție) și alerte de monitorizare online, precum și asistență tehnică 24/7, service de nivel înalt cu personal calificat. Operațiunile ATM se fac la cel mai înalt nivel de calitate, cu certificare EMV (Visa/Mastercard). Disponibil în mai multe limbi.

Rețeaua ATM Multibanco permite retrageri de numerar, interogări de sold, schimbarea și deblocarea PIN-ului și acceptă carduri de la principalele mărci: Visa, Visa Plus, Visa Electron, VPAY, MasterCard, Maestro, Cirrus.

ATM MULTIBANCO oferă beneficii utilizatorilor de carduri:

  • Disponibilitate de numerar în zone neacoperite de alte rețele de bancomate
  • Tranzacții de înaltă securitate
  • Asistență 24/7

ATM MULTIBANCO aduce, de asemenea, multiple beneficii pentru parteneri:

  • Promoții targetate, prin publicitate pe ecranul bancomatului
  • Clienți noi în magazin, prin proximitatea cu bancomatul
  • O vizibilitate mai mare pentru brand

Dezvoltați-vă afacerea devenind o parte a rețelei ATM Multibanco!